kan själv !

haha jag lovar jag är skit bra på att bygga skriv bort!! snyggt som faan vart de saknas bara ben ! ;P haha bjuder på dom fagra bilderna ....

stressigt värre

Idag blire en riktig stress dag , doktorn , idrott , och sen drygt 20 min att gå till min första sång lektion känns ju bra .
Kärlek på er som löser min blogg haha vilket inte e såå många men va gör de liksom ! :D

Banksy

detta är Graffitikonst på hög nivå!! detta är gjort av Banksy han är typ en av dom ända graffitikonstnärer som blivit godkänd som konstnär . men dock är polisen efter honom för vissa grejer är inte okej att göra , så han visar sig aldrig . han är ute på nätterna och målar , men faan va grym han är ! finns en dokumentär med honom dock bär han mask och huvtröja och dom har ändrat hans röst . men den är lätt värld att se ! dokumentären finns på svt : K-special : Banksy-exit through the gift shop titta ;P

Gött som faan ;P

jo va är det som händer kanske ni undrar , jo skolan har börjat och ja e dö trött varje dag man kommer hem från skolan även fast den senaste ja slutar är 15:20 eller någe och de e inte sååå sent !
jag har börjat äta tillskott på grund av min vegetariska kost vilket gör mig piggare !? Grymt ! sen har ja fått världens finaste komplimang av en lärare haha vet de e skumt men ja vart grymt glad! Och jag ska bygga ett SKRIVBOR jag känner mig rätt grym. Sen ska ja fota en massa eller ja ska börja lite smått :) Adjö mina vänner !

Bio mys ist för festival ;P

Ändrade planer då de flesta vi skulle se har ställt in Pg av grymt dåligt väder !! men det blir bio ist. så i väntan på att gå till finaste Helene  sitter ja och tar kort på mig sj med hjälpa av Photo Booth ;P hehe såå gör man när man har trökigt xP


varför rubriker sååå meningslöst ..

Tänk om man ändå hade något eget .. ett eget hem där  man fick göra precis vad man ville . de hade vart jävigt gött !
Nå min dag idag ser ut ungefär så här : Träna , Städat , Duschat , Sått en evig het framför garderoben och tänkt
"vad faan ska jag ha på mig " . Går ner på stan och köpa exakt 4 saker , Sen hem och dö en stund , Sen blir de Typ En Festival Gött !! så ser min dag ut .
och jaag ska försöka fota lite .
ha en grym dag ;P

!

Fan .. varför blir det så här !? jag känner mig som skit .. tycker bilden beskriver hur ja känner mig..
så ni få som läser förstår varför ja inte har bloggat är för ja orkar inte . om 3 dagar börjar skolan hur fan ska de gå om ja är så här fanfanfan !!!!

//


I bland vill man bara bort , typ till Afrika och hjälpa alla människor som drabbats av svälten, fyfan bildern på dom små barnen så magra får mig att fälla en tår varje gång man öppnar tidningen det är hemskt !
bilden som las ut igår var mycket dålig men  det är så att ja har tagit hål i örat där uppe det va de ja gjorde för nån dag sen. och ja kunde inte ta någon på örat idag för de har vart grymt rött och lite svullet inte så trevligt . så de kommer när det ser lite bättre ut .
Och idag har jag fotat !! helt sjukt länge sen !!

&

som sagt , ja tog en bild snabbt på de ja gjort men det syns inge vidare i morgon  komma de upp en bättre bild!
för övrigt idag har ja sprungit på stan sen gick ja till en fin väl där ytterligare en fin vän var ! underbart ! hehe sitter och trycker handen mot näsan därför den ser skum ut xp

oväntat

lite så där oväntat har ja gjort något som ja inte riktigt visst ja skulle göra typ igår fick iden i går på riktigt har bara vart en tanke men nu är det gjort !! rätt nöjd men ont som faan gjorde det :P
för övrigt försöker ja fixa så min garderob ska funka hehe eller snarare så man hittar de man ska ha .
just nu har ja inge mer att säga och tyvärr inga bilder :/

inga problem

ÄR DET SÅÅÅ HÄR DET KÄNNS ATT VARA LYCKLIG !!?? DÅ E DET FAAN INGA PROBLEM !! xP

!!!

toppen !! min morgon har vart såååå himla bra ... eller inte faan .
kl 14:00 ska ja va nere på stan och gissa va ja har inte ett jävla klädes plagg att ha på !!
hata !
men vafan man kan ju gå i morgonrock eller ? hur fan ska ja lösa detta .

heaven and earth

faan vilken jävla morgon .. sovit drygt en till två timmar ja orkar inte

Kläder .

I brist på annat har ja suttit och mixtrat med outfit`s  här kommer två som ja lätt skulle unna bära , klänningen från HM är beställd och som på bilden kommer ja bära mina Martens till :)
okej nu vart inte bilden som den såg ut men men .. får göra så här : koftan är från Monki , shortsen är från Cheap Monday, och skorna från Weekday . Klänningen är från HM och Skorna från Dr Martens , det här skulle ja matcha med färgstarka naglar och eller silver ringar tunna eller breda det är va som . 

Rubriker e segt

känner mig ganska mör efter att ha vart duktig att träna varannan dag i en vecka , fast idag vart det inte så träna igår och idag haha de va två sega killar som "träna" bredvid när ja var klar titta dom som fan kanske inte såå konstigt var kanon röd i ansiktet och genom svettig ;P övrigt har jag solat och badat idag , i morgon blir det en tripp till järna och IKEA gött !  nu vet ja inte riktigt va som händer men det blir väl lite tv ;P
ha det grymt , tills ja kommer ti backa me nya inlägg :P

RSS 2.0